Jdi na obsah Jdi na menu

Výklad karet

tarot_cover.jpg

POSELSTVÍ MAGICKÉ KOSTKY NA KVĚTEN 2024

Každému z nás se v životě stane, že se ocitne na rozcestí a najednou neví kudy kam. Může se vám to stát ve vztahu, v rodině, v práci nebo vám jde o vaše zdraví či zdraví vašich blízkých. Můžete také cítit potřebu se vnitřně posunout kupředu či se rozhodnout pro nějaké životní naplnění na vaší cestě. Rád bych vám s tímto pomohl, protože pochopení a pomoc si zaslouží každý z nás. Mohu vám poradit s tím, co se mi bude jevit ve výkladu jako správné, ale volba bude na vás. Věřím svému mému daru, který v sobě máme všichni a který rád předám dál. Předám vám svoji pozitivní energií a po ukončení výkladu se vždy za vás pomodlím, abyste se cítili lépe.

A kolik vás to bude stát? Protože si přeji, abyste se se mnou cítili dobře a komfortně, tak cenu si určujete vy sami. V tarotovém balíčku karet velké arkány a run se objevuje význam "Spravedlnost", mezi jejíž vlastnosti patří rovnováha, čestnost, poctivost a zodpovědnost. Díky tomu věřím, že i vy jako tazatelé mě spravedlivě oceníte hodnotou dle vašich pocitů z výkladu nebo kolik vám to dovolí vaše finanční možnosti.

 Pokud budete mít o výklad zájem, kontaktujte mě prosím na emailové adrese: info@pajazuska.cz

K výkladu využívám modlitbu o správné napojení na tazatele a mimo jiné samozřejmě věštící pomůcky v podobě tarotových karet, mystického šamanského orákula a také run.

cards_backround_a.jpg

Zkušenosti mých klientů

Veronika

K Pájovi jsem se dostala přes kamarádku zcela náhodou. Jela jsem ji vyzvednout, seznámila mě a řekla, ať dám aspoň rychlou kávu a po chvilce mi Pája nabízí, že mi vyloží karty. Moc jsem tomu nevěřila, ale říkám si, pro tu srandu, proč ne. První z vět, kterou mi řekl a na tu nikdy nezapomenu byla: " vrátí se Ti do života někdo, kdo už tu jednou byl, máš všechny vztahy uzavřené? " (V té době jsem byla sama, užívala si singl život) a říkám jasně, že mám. Pravda je, že jsem měla před 7,5 lety těžký a náhlý rozchod, kde láska mého života odletěla na druhý konec světa. A kamarádka s trochou vína v sobě mi říká, to bude ono. A já odpovídám, že to je nesmysl, že už ani neví, že existuju... Večer jsme ukončili, já to měla chvíli v hlavě a pak jsem si řekla, že to je stejně blbost. A pak zhruba po 2 měsících mi přišla smska asi ve 2 ráno...kdo jiný, než láska mého života. Nemohla jsem tomu uvěřit a druhý den jsem to volala kamarádce, která byla snad ještě ve větším šoku jak já. Takže z výkladu karet mám respekt, s Pájou jsme kamarádi a možná Vás zajímá, jak to dopadlo s láskou mého života? Jsme spolu. Nikdy jsme se neopustili, jen nás život "na chvíli" odloučil a měl proto důvody. Takže Pájo, moc děkuju, tohle jsem opravdu nečekala, jsem ráda, že Tě mám v životě a že jsi do něj vstoupil v ten pravý čas.

Iveta a Lucka

Páju známé už několik let. Karty si od něj necháváme v jisté pravidelnosti vykládat. Jeho výklad karet nám vždy nastolí nějaký směr a pomáhá nám si jisté věci uvědomit a přehodnotit. A přejeme každému ten úžasný pocit, když postupem času zjišťujete, že se vše dokonale plní. Těšíme se na další výklad. A k tobě Pájo... z celého srdce děkujeme za to, jaký jsi. Jsme vděčné, že Tě ve svém životě máme. Milujeme tě.

Pavel

Jsem moc rád, že jsem Páju poznal. V dnešní době lze potkat spoustu lidí, které mluví a píší o duchovnu, ale pokud u nich necítím duchovní napojení, mám tendenci jim nedůvěřovat. To ale není případ Páji. Už od začátku jsem u něj cítil ty správné energie. Když mi pak řekl, že se zabývá i výkladem karet, měl jsem z toho velkou radost a těšil jsem se na to, až budu mít příležitost to zažít osobně. A byl jsem z toho nadšený, pomohlo mi to vidět věci, které mi nebyly na první pohled zjevné a kterým se moje analytická mysl trochu vzpírala. Pája je lidský a citlivý průvodce, jeho pozitivní energie je odzbrojující, spolupráci s ním určitě doporučuji. Díky Pájo!

Blanka

Pájík, človíček, který mě výkladem z karet naznačil cestu. Dala jsem se po ní a můj život se urovnal, začalo se mi dařit. Děkuji Pájo.

Lucie

S Pájou jsem se sešla jednoho letního dne na kávě a vyprávěla mu o svých finančních problémech, které se už vlekly poměrně dlouho a zdálo se mi, že situace snad nemá východisko. Celá záležitost mě dost stresovala. Pája mě jako vždy v klidu vyslechl a snažil se mě podpořit. Poprosila jsem ho, zda by mi nemohl na tu danou situaci vyložit karty, až bude mít chvíli a bude doma. Bylo to vůbec poprvé, co jsem si kdy nechala karty vyložit. Pája byl velmi svědomitý a zhostil se tohoto úkolu hned večer téhož dne. Do zpráv mi pak přišly fotografie všech vyložených karet a poměrně rozsáhlý, ale přesto velmi srozumitelný výklad, z kterého vyplývalo, že situaci zvládnu, ať už dopadne jakkoliv. Že to pravděpodobně bude mít dobrý konec, ale karty to úplně nechtěly ukázat a musela jsem si nějaké věci v životě uvědomit. Musím říct, že i tato informace mě poměrně dost uklidnila a zhruba za dva měsíce mi přišla dlouho očekávaná dobrá zpráva a vše se kolem mých financích urovnalo. Páju můžu jen doporučit a děkuji mu za jeho osobitý a milý přístup.