Jdi na obsah Jdi na menu

Říjnové víkendy

31. 10. 2019

podzimni-prochazka-v-dobrisi-x.jpgŘíjen mi začal novou změnou, a to konkrétně u vlasů, přál jsem si výraznější vzhled a mít blond ve větších částech vlasů, ale ne úplně po celé hlavě. S mou kadeřnicí Kájou jsme to vymysleli a s výsledkem jsem byl moc spokojen.

Hned další den v sobotu jsem se účastnil po čtyřech měsících lívancového běhu. Tentokrát jsem nebyl sám a byla se mnou i kolegyně z práce. Došli jsme na start na poslední chvíli a pak už jen běželi. Cesta byla ten den trochu mokrá, protože večer pršelo, ale naštěstí jsme to úspěšně zvládli a doběhli do cíle a dali si zaslouženě lívanec. Poté jsme ještě usoudili, že máme hlad a došli si na brunch. Po zbytek dne jsem s Kájou doma odpočíval a dívali jsme se na filmy a seriály, venku bylo ošklivé počasí, takže jsme to využili, jak se jen dalo. V neděli mě čekalo odpolední soustředění před soutěží ve Vídni a poté ještě akrobacie s Kájou. Večer jsem usnul rychle jako malé děcko.

V týdnu jsem se věnoval přípravě na soutěž a v pátek jsem byl ještě objednaný na masáž, abych byl na soutěž dostatečně uvolněný, ale zároveň ne natolik, abych měl sílu na dobrý výkon. Další den ráno jsem vyrazil do Vídně vlakem a za čtyři hodinky jsem tam byl. Na místo soutěže jsem dorazil do půl hodinky. Měl jsem rezervu na rozcvičení a zkoušku tanečních kroků. Krátce po šesté hodině přišla řada na první soutěžní kolo a následovali hned další dvě. Bylo to náročné a dlouhé a před posledním kolem mě dohnala trochu únava, ale naštěstí se mi povedlo všechno odtančit. Po soutěži jsem se za odměnu najedl a poté šel na autobus a jel zpět domů do Prahy. Doma jsem zalehl do postele a prospal celé nedělní dopoledne. Večer na nás čekala opět další lekce akrobacie s Kájou.

V dalším týdnu jsme se Kájou a kopýtky účastnili svatby jedné z našich tanečnic. Bylo to moc krásné a odehrávalo se to na nedalekém statku na okraji Prahy. Odpoledne tam hráli hudebníci na přání, takže jsme i tančili. Zábava se poté přesunula do jiné místnosti, kde jsem zatančil a udělal tak radost z milého překvapení svatebčanům a dalším hostům. Pak jsme se ještě bavili u karaoke a zpívali písničky. Kolem půlnoci se chystáme na první noční spoj a jedeme s Kájou domů.

Poslední říjnový víkend jsem byl u maminky na Dobříši. Dlouho jsem tam nebyl, takže jsem víkend využil na setkání s přáteli, které jsem dlouho neviděl. S maminkou jsme šli na krásnou podzimní procházku. Bylo nádherně slunečno a moc jsem si to užil. Za krásného počasí se vracím i zpět v neděli do Prahy, protože nás čekala s Kájou další akrobacie a musím říct, že to bylo moc prima. Už se postupně zlepšujeme a některé prvky nám už pěkně jdou. V pondělí jsem doma uklízel a večer k nám přišli na návštěvu přátelé na pizzu.  Byl to moc hezký a zábavný večer. Další den jsem sice musel už do práce, ale večer jsme pak s Kájou vyrazili do kina na pokračování pohádky Zloba s Angelinou Jolie. Moc se nám to líbilo a, i když někdy pokračování nejsou tak dobrá jako první díly, tady se to velmi povedlo a bylo tam i mnoho ponaučení. Ve středu jsem se viděl po delší době s mou kamarádkou Jarmilkou a bylo to úžasné setkání, měli jsme si co vyprávět a konečně jsem ji mohl předat malou pozornost z Londýna. Poslední říjnový den zakončuji tréninkem s Kopýtky a přípravě na vystoupení, která jsou před námi.

Nezapomeňte si užívat maličkostí a dělat si život lepším.

Pár fotek z výše zmíněných událostí naleznete ZDE NA ODKAZU

Mějte se moc fajn.

P ;-)